Aconsegueix l'aplicaci a l'AppStore Aconsegueix l'aplicaci a Android Market

JoSócAquí és una aplicació per trobar i contactar catalans al món

CatalàEspañol
JoSócAquí és una aplicació per trobar i contactar catalans al món
Aconsegueix l'app a:

Com funciona el llistat i el mapa "A prop"?

JoSócAquí mostra un llistat dels 30 catalans que l'usuari té més "A prop" en cada moment, la distància a la que es troben i la posició al mapa, on es visualitzen les seves xapes. JoSócAquí avisa amb una salutació sonora cada cop que un català entra al radi de l'usuari.

Usuaris anònims

JoSócAquí garanteix l'anonimat dels usuaris i només mostra la seva localització i la identitat virtual, és a dir, la descripció personal al camp "Jo Sóc" del seu perfil, un espai de 119 caràcters, i la selecció d'una de les xapes. Sempre es pot editar el perfil i canviar tant el text com la xapa.

La identitat virtual és lliure i els noms propis que hi puguessin aparéixer no es consideren reals. Tot i la llibertat total del contingut del camp "Jo Sóc", JoSócAquí es reserva el dret de donar de baixa descripcions (identitats virtuals) que puguin ser ofensives.

L'e-mail és voluntari i només es requereix en el cas que l'usuari vulgui contactar-ne d'altres.

Com funciona la localització i la visibilitat?

En activar la localització, l'usuari apareix anònimament al mapa del món i pot localitzar quins catalans té més a prop.

La ubicació al mapa és sempre la corresponent a l'última localització enviada; per tant, en desactivar la localització, es continuarà mostrant l'última ubicació. Per tant, per aparèixer al mapa cal haver activat la localització com a mínim una vegada.

En activar la visibilitat, es dóna permís per a que els usuaris puguin veure al mapa "A prop" el perfil de l'usuari (xapa i descripció).

Quants catalans sóm?

JoSócAquí té un comptador de catalans registrats que correspon al nombre de descàrregues de l'aplicació i es mostra de forma permanent. Al mapa del món apareix el número d'usuaris localitzats per àrea geogràfica.


Uneix-te al facebookSegueix-nos al twitter
Termes i condicions d'ús
© 2011 JoSócAquí